[新手问题] 每天登录获得的星梦缩水了?

guoaen 发布于2023-4-26 09:35 1476 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日的第一次登录,只有1星梦?
. A" x: B: Z. ]& m8 J我记得之前唔係2还是3吗?
7 j2 f1 ~' E0 j. a/ P1 V; d% @. O; S4 ?# y/ W; H% Q$ @' s( n
WeChat 截圖_20230426093202.png 8 _9 t& R+ w: X# t( |

已有(53)人评论

guoaen 发表于 2023-4-26 15:30:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2023-4-26 11:06
( \9 A; w& B0 ?+ L+ f& t$ ^# ]* i适时随机调整,说不定某天又是3星梦的
/ T7 S6 E7 j6 m7 j$ b
但我觉得咁样做,有啲无口齿嘅感觉,之前登录奖励2升3,同长期唔访问会倒扣等等,都会有公告。
6 Z9 l* g$ p1 \  n/ i# C6 K
. \' ?4 ~2 D$ Y. Z1 f5 g依次将登录奖励变为1,完全无声无色...
回复 支持 0 反对 1

fqljldh 发表于 2024-4-4 17:13:07 | 显示全部楼层
无所谓啦,开个贴都赚唔少了。

koity 发表于 2024-4-4 17:06:17 | 显示全部楼层
积分难得

zhaoronghu 发表于 2024-3-27 19:59:58 | 显示全部楼层
每天登两次有2次奖励的

sinair 发表于 2024-3-22 16:57:20 | 显示全部楼层
登錄就有給星夢 已經很好  1還是2分別不大

jimmarkken 发表于 2024-3-22 16:31:43 | 显示全部楼层
现在都没提示了,都唔知有没

poliyxl 发表于 2023-6-19 20:40:18 | 显示全部楼层
登录积分都想越多越好

十月围城 发表于 2023-6-7 20:00:11 | 显示全部楼层
panz8 发表于 2023-6-7 18:33
, V2 l* B9 r* E+ R7 _1 |' B有咩目标,要咁多星梦(看你回贴排行日日前几位)
% ~& y9 \" y2 P( K; `" q
好多动画想download俾啲身边小朋友睇,但係又好似唔够星梦用,所以咪多睇帖回帖咯。另一方面其实係想佢哋接触粤语,由啲日本动画粤语配音带起係最适合。

panz8 发表于 2023-6-7 18:33:39 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-6-7 15:45
0 i* ]3 L# H' `+ T/ x( c边度多,都唔够我要用到嘅目标。仲有排捱呀~
3 [+ y. _4 h; o2 `
有咩目标,要咁多星梦(看你回贴排行日日前几位)+ w% |$ [. K- _* C, q! |

十月围城 发表于 2023-6-7 15:45:22 | 显示全部楼层
guoaen 发表于 2023-6-7 15:36
6 X2 w3 q5 F$ ~# ^8 H, t5 s9 N太劲啦,赚咗咁多

& X2 ~) F0 r; Z5 q1 Q边度多,都唔够我要用到嘅目标。仲有排捱呀~

guoaen 发表于 2023-6-7 15:36:10 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-6-7 09:46
: w1 G( y, C& j' [目前没注意到这方面,因为我很多地方都赚星梦。

8 _  a4 F) K& s& s太劲啦,赚咗咁多

十月围城 发表于 2023-6-7 09:46:21 | 显示全部楼层
目前没注意到这方面,因为我很多地方都赚星梦。

12345下一页